KONYA MEDİKAL MARKETE HOŞGELDİNİZ İYİ ALIŞVERİŞLER-SİPARİŞ İÇİN: konya_medikal@hotmail.com

KOSMODİSK


FİYATI : 85,00 TL KDV DAHİL

KOSMODISK CLASSIC Set

Kosmodisk omurga ve sırt bölgesindeki ağrıların azalmasına yardımcı olmak amacıyla , klinik olarak test edilmiş, ödüllü bir üründür. Omurga için Kosmodisk Natural ve alt sırt bölgesi için Kosmodisk Plus‘tan oluşur. Geliştirilmiş elastik bağlantı sistemi, kolay kullanım ve konfor sunar.

Kosmodisk masajının etkisi ile omurga ve çevresindeki kasları harekete geçirir. Yorgun kasların ısınmasına, yumuşamasına ve rahatlamasına, ağrıların azalmasına yardımcı olur.

Kosmodisk CLASSIC Set, hamileler, profesyonel sürücüler, hareketsiz çalışanlar, işçiler gibi sırt ağrılarına ve incinmelerine maruz kalma riski yüksek olan kişilere önerilir.

KOSMODISK CLASSIC Set, aşağıdaki parçalardan oluşur:

Sırtınızın orta bölümüne, boylu boyunca oturan Kosmodisk omurga masörü

Beliniz için bel masörü
Pamuklu saklama çantası

Kosmodisk, tam ağrı noktası üzerine etki ederek, günlük hayat içinde çalışırken, dinlenirken ve hatta egzersiz yaparken rahatlamanıza yardımcı olur. Kosmodisk, geleneksel ve alternatif iyileştirme yöntemleriyle de birlikte ve başarıyla kullanılabilir. Ağrı azaldığında veya dindiğinde, Kosmodisk’i kullanmayı bırakabilirsiniz. Kosmodisk terapi amaçlı olmasının yanında sırt ağrısı önleyici olarak da kullanılabilir

Tüm sırt ve bel ağrısı çekenler için etkin çözüm. Evrensel bir rahatlık sunmak üzere tasarlanmış, tamamen ayarlanabilir ve kıyafetle beraber kullanıma elverişli...Sağlığınız için hayati bir yatırım! Güvenilir, etkili ve kolay!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder